Våra utställare

Athena Nordic

Athena Nordic arbetar rikstäckande med många samarbetspartners runt om i landet. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer produkter för människor med olika särskilda behov. Vi är specialiserade på tillgänglighet med ett brett urval av produkter inom framför allt bostadsanpassning och byggnation av exempelvis seniorboenden, trygghetsboenden, omsorgsboenden och särskilda boenden.

 

Läs mer

Top Hygien

TOP HYGIEN är en av Nordens ledande leverantörer av hjälpmedel för dem som har svårt att klara toalettbesöket på egen hand. Grunden är en bidésits med ett unikt koncept bestående av ett duschmunstycke i sittringens främre, respektive bakre insidor. Tempererat vatten spolar rent och varm luft torkar torrt.

Vi på Top Hygien vet hur viktigt det är att alla produkter som har med toalettbesök att göra, ska vara lätta att hålla rena. Därför lägger vi extra stor vikt vid att skapa enkla, smarta lösningar och därmed lättskötta produkter som håller sig fräscha år ut och år in.

Läs mer

Västia

Västia startades 1986. Då började tillverkning och försäljning av glasfiberlådor, sandlådor, sandbehållare, livbälteslådor/soffor och även verktygs- och redskapslådor. Västia utökade sitt sortiment med Igloos för glasåtervinning, där Västia snart blev marknadsledande.

Västia är känt sedan länge för sina produkter av hög kvalitet med finurliga och genomarbetade lösningar. Vår ambition är att leva upp till detta rykte även i framtiden.

 

 

 

Läs mer

SvanCare

Svan Care ska vara förstahandsvalet för rådgivning och inköp av hjälpmedel till människor som behöver extra stöd för att kunna sköta sin vardagliga toaletthygien och på så sätt förlänga sitt hemmaboende och sin självständighet. Svan Care har i över 20 år arbetat med lösningar för människor som av olika anledningar behöver hjälpmedel för att kunna utföra det som de flesta av oss ser som en självklarhet. All forskning, utveckling och tillverkning gör vi själva, i nära kontakt med de som vet vad som behövs – användarna. Det tycker vi är vardagsnära. Det tycker vi är den bästa lösningen.

Läs mer

Bli en del av vår butik!

Vi tillgängliggör och visar de hjälpmedel som finns på marknaden. Detta för att det finns ett stort behov av att få information om vilka produkter som kan underlätta vardagen. Målgruppen är både de som använder praktiska produkter och hjälpmedel samt de som arbetar med hjälpmedel. Utställningen består av produkter och tjänster från ett urval leverantörer så att det blir ett bra utbud på alla hjälpmedel som hör livet till.

Vill du som utställare vara med och visa upp dina produkter eller tjänster i Sundsvall och på hemsidan kontakta oss idag!