Om Friskhuset

Förenkla vardagen

Vi på Friskhuset tror på möjligheter och därför vill vi erbjuda produkter som underlättar vardagen för alla människor i alla åldrar. En förlängning av armen där det är svårt att nå, ett stöd för knät vid hög idrottbelastning eller smarta lösningar i köket för att spara tid är några av våra bästsäljare.

 

Till e-butiken

Vinsten går till inkludering

Friskhuset är ett arbetsintegrerande socialt företag (ASF) och vi har förmånen att arbeta med människor som står långt utanför arbetsmarknaden. All vinst i företaget går till att utveckla arbetsplatsen och till att anställa fler personer. Ditt bidrag gör skillnad för den enskilda individen och för samhället.

 

Läs mer

Samverkan

Tillsammans är vi starka. Det tror vi på. Därför arbetar vi med samverkan genom att se andra företag och föreningar som tillgångar och människor vilket vi kan lära oss av. Läs mer om hur vi arbetar med samverkan!

 

 

Bli en del av gemenskapen
NIKLAS

NIKLAS

Manager

Niklas är ytters ansvarig i butiken i centrum, han har tidigare arbetat som sjuksköterska inom ambulansen och har alltid ett skämt redo i bakfickan! “Knack, knack…”

 

MARICA

MARICA

Manager

Marica brinner för att sätta ljus på sociala företag och ansvarar över ekonomin. Hon har en väldigt svag punkt för barnbarnet.

 

Friskhuset Mitt

Norra järnvägsgatan 24, 852 32 Sundsvall

Org.nummer: 556794-4144

Vi vill gärna höra från dig!

 

Kontakta oss